Sep 30, 2009

HDR Collections

salam buat semua kengkawan sekalian.....nie hah dah tadak apa-apa nak buat.......lagipun dah lama dah tak lawat alam maya Naga Tua nie...jadik sekarang...aku nak load lah beberapa koleksi High Dynamic Range aka HDR yang pernah aku buat...dalam beberapa detik waktu aku memegang DSLR nie.....sebelum tu aku nak ucap TQ buat saudara Rayner Tangkui ....otai dlm bidang nie..dan tak lupa buat Ankol Tom yg memperkenalkan aku ngan DSLR camera ni........dan juga Tambuakar sebagai rakan kongsi ilmu dalam bidang ini........Nie aku selitkan koleksi HDR aku yg tak seberapa.................................. nanti aku load lagi beberapa gambar baru..jgn susah ada lagi banyak

Sep 1, 2009

Salam Ramadhan

Salam.............lama betul dah aku tak menjenguk ngan blog 'ntah apa-apa ntah' nie......sesekali tu ada gak niat nak update...tapi sibuk tul..sekarang..................nak cakap apa ya.....nie gara-gara sibuk ngan aktiviti sekolah lah aku tak da masa.....sesekali bingung gak aku ngan beban tugas seorang guru masa sekarang...............kalau di fikirkan kenapa aku boleh berjaya hingga ke tahap yang aku kecapi sekarang adalah kerana guru yang mengajar akau pada masa lalu....ya....sebab komitmen diaorang hanya ngan kelas dan buku rekod ja.......sekarang betul2 jauh berbeza....jadik komitmen guru dah berbelah bahagi......pi tugas sbg penyelaras KWAPM, JU, pi kursus lagi....produknya yang jadik mangsa.....tak berkualiti......setakat ni dulu....nanti aku tambah lagi ngan fotonya..ok salam ramadhan
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Best Selling Camera and Photo Items

Tempat yang mesti diziarah sebelum ntah apa-apa ntah.....

There was an error in this gadget